Excellents logo

Over Excellents

Sluit venster

Over Excellents

Mei 2012 kenmerkt de start van onze nieuwe onderneming Excellents.nl! Bij Excellents streven we naar een mooie en vlotte groei. Onze zaden hebben we enkele jaren geleden geplant, en daar plukken we nu rijkelijk vruchten van. We hebben toen besloten onze vruchten te mengen tot een excellente multimix, en voilà, zo is Excellents onstaan!

Wij zijn én blijven op de hoogte van de huidige trends, zoals trends op het gebied van technologie en grafische vormgeving. Mooi, modern en vooral kwalitatief goed werk staat bij ons hoog in het vaandel. En natuurlijk blijven wij onze nieuwe zaden planten. Het doel dat we onszelf gesteld hebben is: groeien, blijven groeien en succesvol zijn!

We staan voor een duidelijke werkwijze, zodat u precies weet waar u aan toe bent, en wat u van ons kunt verwachten. De kenmerken van onze rijkelijk geoogste vruchten zijn dan ook: kwaliteit, helderheid, ontwikkeling en eigentijdsheid. Onze websites blinken niet alleen uit in vormgeving, maar zijn bovendien voorzien van een goede "achterkant", en worden goed gevonden in diverse zoekmachines. Dat is natuurlijk een groot voordeel voor u. Ook offline vormgeving en drukwerk is te vinden in de excellente mix! Bent u benieuwd geworden naar ons werk? Neem dan een kijkje op onze portfoliopagina's.

Excellente mix