Weblog van Excellents.nl

post img

Om aan de wensen van de schoonheidsspecialist "Beauty Outline" te vol doen..

Hebben we een compleet nieuwe prijslijst ontworpen. Deze keer strak, creatief en vooral modern. Zoals u in de afbeelding hierboven kunt zien is het niet zomaar een lijst met prijzen. We hebben rekening gehouden met de huisstijl van haar (paars en blauw/groen) en die terug laten komen in de prijskaartjes. De lijst is overzichtelijk en uniek geworden én het belangrijkste.. compleet naar wens!

post img

Goede zaken voor JouwDrumstel.nl, de website wordt uitermate goed gevonden via de zoekmachine van Google

De webwinkel staat nu een aantal weken online en scoort zeer goed op Google. Tijdens de ontwikkeling van de website hebben wij goed gelet op de techniek hier achter. Deze is namelijk zo netjes mogelijk geplaatst. Ook is er goed gelet op de tekst die geplaatst is op deze website (content). Dit heeft de eigennaar van de website (Eric Jansen) zelf voorzien. Linkbuilding is natuurlijk ook een belangrijk aspect, vandaar dat wij hier weer een stukje schrijven over de website van JouwDrumstel.nl.

Er zit een stijgende lijn in het "Bezoekersoverzicht" en dat proberen we zo te houden. We blijven er alles aan doen om onze klanten beter te laten scoren in de zoekmachine. Dit is ook zeker een reden om te overwegen om je website bij ons neer te leggen! Meer bezoekers zorgen tenslotte voor meer aankopen, en wie wil dat nou niet?

post img

Ouderwets "browsergamen" wordt weer nieuwerwets met YakuzaMobs.nl!

Vandaag hebben we de vormgeving voor de nieuwe browsergame (onderdeel van Jifox Media) afgerond. De klant was op zoek naar een WAUW-factor, en die hebben ze gekregen. Na een succesvolle samenwerking hebben we de opdracht compleet naar wens afgeleverd.

YakuzaMobs.nl is een browsergame/Mmorpg dat zich bezich houdt met het verhaal rondom de Japanse criminele organisatie. Yakuza is al meer dan 100 jaar actief in Japan en wordt ook wel dé Japanse Maffia genoemd. Deze maffia organisatie is in verschillende ranken ingedeeld, ook wel "kumi's" genaamd. Yakuza is op te delen in 3 delen: Ya (betekent acht), ku (betekent negen) en za (betekent drie), dit is afgeleid van het Chineze kaartspel Hanafuda dat wordt gebruikt tijdens het gokken.

In dit spel is de leider van de Yakuza Maffia opgepakt, de 65-jarige Kayisho Tokiyama. Hij werd 's ochtens vroeg in zijn schuilplaats opgepakt door een politiemacht van 200 agenten! Je begrijpt natuurlijk al dat ze opzoek zijn naar een nieuwe leider, de ultieme maffiabaas! Het is de bedoeling dat de leden van dit spel gaan strijden om deze positie.

Er zal hier weer een bericht geplaatst worden wanneer deze game online staat!

post img

Volg ons nu op Twitter via @Excellents_NL

Bij een nieuwe onderneming en een nieuwe website hoort natuurlijk ook een twitteraccount. Jullie kunnen ons nu volgen op @Excellents_NL. Blijf hier op de hoogte van al onze tweets, nieuwtjes, opdrachten, updates en natuurlijk tweeten wij interessante berichten die wij graag delen met jullie!

Wij vinden het niet alleen leuk dat wij jullie voorzien van deze interessante berichten, wij volgen jullie ook graag. Omdat wij op de hoogte willen blijven van het huidige nieuws in ons netwerk. Zo volgen wij ook graag de huidige trends, zoals trends op het gebied van technologie en grafische vormgeving.

Alvast bedankt voor het volgen!

post img

Ja het is eindelijk zover, Excellents staat online!

Vanaf nu gaan we knallen! Dit is de website die ons vertegenwoordigd. Voor meer informatie over onze diensten en werkwijze kunt u kijken op de "informatie" pagina. Zoals we daar ook zeggen: Het doel dat we onszelf gesteld hebben is: groeien, blijven groeien en succesvol zijn! Hierbij voegen we jullie graag toe aan ons klantenbestand. Bent u nog niet overtuigd? Kijk dan eens op de portfolio pagina's wat we reeds hebben voltooid voor onze klanten die u weltevreden voor gingen. Hopelijk tot snel! - Excellents

Ja het is eindelijk zover, Excellents staat online